top of page

Personvern

Personvern

Hva slags informasjon samler vi inn?

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du legger inn på nettsiden vår eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn Internett-protokollen (IP)-adressen som brukes til å koble datamaskinen din til Internett; Logg Inn; epostadresse; passord; datamaskin og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy for å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert sideresponstider, lengde på besøk på enkelte sider, sideinteraksjonsinformasjon og metoder som brukes for å surfe bort fra siden. Vi samler også inn personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

 

Hvordan samler vi inn informasjon?

Når du utfører en transaksjon på nettstedet vårt, som en del av prosessen, samler vi inn personopplysninger du gir oss som navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke grunnene som er angitt ovenfor.

 

Hvorfor samler vi inn slike personopplysninger?

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål:

  1. For å tilby og drive tjenestene

  2. For å gi våre brukere løpende kundestøtte og teknisk støtte

  3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige tjenesterelaterte meldinger og reklamemeldinger

  4. For å lage aggregerte statistiske data og annen aggregert og/eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester 

  5. For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

Hvordan lagrer, bruker og deler vi de besøkendes personopplysninger?

Vårt firma er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss nettplattformen som lar oss selge produktene og tjenestene våre til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.  

 

Alle direktebetalingsporter som tilbys av Wix.com og brukes av selskapet vårt, overholder standardene satt av PCI-DSS som administreres av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken vår og dens tjenesteleverandører.

Hvordan kommuniserer vi med besøkende på nettstedet ditt?

Vi kan kontakte deg for å varsle deg angående kontoen din, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å kreve inn gebyrer eller skyldige penger, for å spørre meningene dine gjennom spørreundersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om selskapet vårt, eller etter behov for å kontakte deg for å håndheve vår brukeravtale, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formålene kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler og andre sporingsverktøy? 

Det er plassert et informasjonskapselbanner på forsiden på nettstedet vårt. Dette gir besøkende muligheten til å akseptere eller avslå ikke-essensielle informasjonskapsler på nettstedet vårt. 

Wix bruker informasjonskapsler av viktige årsaker, for eksempel:

  • For å gi en god opplevelse for dine besøkende og kunder

  • For å identifisere dine registrerte medlemmer (brukere som har registrert seg på nettstedet ditt)

  • For å overvåke og analysere ytelsen, driften og effektiviteten til Wix sin plattform

  • For å sikre at plattformen vår er sikker og trygg å bruke

Ønsker du mer informasjon om bruk av informasjonskapsler så trykk på denne lenken:

Alt om informasjonskapsler . 

Oppdatering av personvernregler 

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så vennligst les den ofte. Endringer og presiseringer trer i kraft umiddelbart etter at de legges ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og/eller avslører den. 

 

Velkommen til å kontakte oss

Hvis du ønsker å; få tilgang til, korrigere, endre eller slette personopplysninger vi har om deg, er du invitert til å kontakte oss her.

x

x

Velkommen til å kontakte oss

Har du spørsmål om vårt personvern?

Velkommen til å kontakte oss på e-post eller sms.

Alle henvendelser besvares fortløpende innen 1-2 dager. Kontakt oss her.

bottom of page