top of page

Kundeservice

Kjøp fra nettbutikken

Kjøp og betaling
Det er enkelt og trygt å handle i vår nettbutikk.

Vi benytter vipps, kredittkort og PayPal som betalingsløsninger og du velger selv hvilken av nevnte betalingsmetoder du ønsker å benytte. 

Du kan kontakte PayPal her.

 

Salgsbetingelser og personvern

Du finner all informasjon om våre salgsbetingelser og personvern her: Salgsbetingelser og Personvern.

Velkommen til å kontakte oss

Har du har spørsmål om våre produkter eller ved kjøp fra nettbutikken? Kontakt oss her.

vipps_logo_rgb.png
Skjermbilde 2021-07-10 kl. 21.20.54.png
download.png

Avbestilling, angre/retur,
reklamasjon/retur

Avbestilling

Produkter i vår nettbutikk produseres på bestilling fra kunde. Når bestilling er foretatt av kunde går den direkte til produsent og kan derfor ikke kanselleres etter at betaling har gått gjennom.

 

Angre/retur

Det er mulig å benytte angreretten i 14 dager etter kjøpet er foretatt så lenge produktet er i perfekt tilstand ved retur. Nb! Ved angre/retur vil kunde bli belastet et beløp på 10% av den totale kjøpssummen for utlegg tilknyttet produksjon og totale frakt kostnader tur/retur og eventuell tollavgift. Dette beløpet vil bli trekt av selger fra kjøpssummen før pengene returneres til kortet/kontoen kunde har betalt den bestilte varen med. Les mer om våre salgsbetingelser for angre/retur.

Feilvare/retur

​Ved mottak av feil produkt i forhold til faktisk bestilling skal det feile produktet returneres til oss umiddelbart og senest innen en uke etter kunde mottok det feile produktet. Et nytt/riktig produkt vil bli sendt til kunde umiddelbart når det feile produktet er returnert og mottatt av oss. Les mer om våre salgsbetingelser for feilvare/retur.

Reklamasjon/retur - skadet produkt pga produksjonsfeil eller frakt/transport

Ved mottak av skadet produkt på grunn av produksjonsfeil eller på grunn av frakt må kunde ved mottak av produktet umiddelbart og senest innen en uke etter mottak av produktet returnere skadet produkt vedlagt foto-dokumentasjon av skade og frakt-nummer, for å fremme en klage. Et nytt tilsvarende produkt vil bli sendt til kunde umiddelbart når skadet produkt er returnert og mottatt av oss.

Les mer om våre salgsbetingelser for reklamasjon/retur.

x

x

x

Frakt/Transport

Frakt/Transport i Norge

Bestilt produkt fra vår nettbutikk fraktes gratis og leveres på kundes dør av vår transportør så lenge det er mulig å kjøre helt til døren. Estimert ankomsttid er normalt innen ca. 30 dager fra bestilling ble mottatt i nettbutikken (dette vil avhenge av speditøren).

 

Frakt/Transport til utlandet

Bestilt produkt fra vår nettbutikk fraktes gratis og leveres på kundes dør i sentrale områder så lenge det er mulig for vår transportør å kjøre helt til døren. Estimert ankomsttid er normalt innen ca. 30 dager fra bestilling ble mottatt i nettbutikken (dette vil avhenge av speditøren).

 

Toll

Nb! Vær oppmerksom på at bestilt produkt kan bli pålagt toll ved import. Mengden av potensiell toll avhenger av tariffer i landet som kunde har bestilt produktet til. Tollavgiften er ikke inkludert i kjøpesummen og vil bli belastet kunde direkte - denne delen av prosessen vil ikke bli administrert av vår nettbutikk eller Room & Wall Art.

bottom of page